Hos oss kan du få hjälp med det mesta

Guldsmed-reparation & nytillverkning

Vi erbjuder vanligtvis en rad olika tjänster relaterade till smycken, inklusive reparation och omarbetning av befintliga smycken. Några av de vanligaste tjänsterna inkluderar:
-Reparation av smycken
-Restaurering av antika smycken
-Omarbetning av smycken
-Rengöring och underhåll av smycken
-Nytillverkning av smycken

Läs mer

Vigsel & Förlovning

Letar du efter en ring som känns som den är gjord för dig? En ring som speglar din personlighet och stil? Då har du kommit rätt! Att välja rätt vigselringar är en viktig del av bröllopsplaneringen. Det är en symbol för kärlek och förbindelse mellan två människor. Oavsett om du letar efter något traditionellt eller något mer unikt, så kan våra erfarna medarbetare hjälpa dig att hitta den perfekta vigselringen för just dig och din partner. Besök vår butik och låt oss hjälpa dig att välja rätt ringar för er stora dag!

Urmakare-reparation & service

Vi erbjuder professionell klockservice för att hålla dina klockor i toppskick. Vårt team av kunniga urmakare har många års erfarenhet av att utföra allt från rutinmässiga service och rengöringar till mer omfattande reparationer och nytillverkning av delar. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ klockservice till konkurrenskraftiga priser och med snabb och pålitlig service. Oavsett om du behöver byta batteri, justera tiden eller utföra en mer omfattande reparation, kan du lita på oss för att ta hand om dina klockor på bästa möjliga sätt.

Guld-inköp & omarbetning

Vi köper gärna ditt guld och silver! Om du har gamla smycken, mynt eller andra föremål av guld eller silver som du inte längre använder, kan du sälja dem till oss för att få snabb och pålitlig betalning. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en smidig säljprocess, så att du kan känna dig trygg och nöjd med din transaktion. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur du kan sälja ditt guld och silver till oss.

Guldsmed & Urmakeri i Lindesberg

Butiksadress: Kristinavägen 24A 711 30 Lindesberg  Hitta hit

Öppettider:Måndag-Fredag: 10.00-18.00, Lördag: 10.00-14.00

Läs mer om vår kompetens här.