Guldsmide

Reparation av smycken:

Våran guldsmed kan hjälpa till att laga trasiga smycken genom att löda eller ersätta delar som har gått sönder. De kan också hjälpa till att ersätta förlorade stenar eller justera storleken på ringar och halsband.

Restaurering av antika smycken:

Om du har antika smycken som behöver restaureras eller rengöras, kan vi hjälpa till att återställa dem till sitt ursprungliga skick.

Nytillverkning

Nytillverkning av smycken kan innefatta att skapa helt nya smycken baserat på kundens specifika önskemål och krav. Detta kan innebära att ta fram en helt ny design eller att skapa en kopia av en befintlig design. Som guldsmed vi kan använda kreativitet och expertis för att skapa vackra och unika smycken som kunderna kan bära med stolthet och glädje.

Omarbetning av smycken:

Om du har smycken som du inte längre använder eller som har förlorat sin glans, kan en guldsmed hjälpa till att omarbeta dem till något nytt och annorlunda. Detta kan innefatta att lägga till nya stenar, ändra dess design eller omvandla det till en annan typ av smycke, som till exempel ett armband istället för en halskedja.

Rengöring och underhåll av smycken:

Vi kan också hjälpa till att rengöra och underhålla dina smycken för att hålla dem i bästa möjliga skick. De kan ge råd om hur du ska rengöra och ta hand om dina smycken på ett säkert och effektivt sätt.

Värdering, gravyr

Vi erbjuder också gravyrtjänster och värdering av smycken. Vill du personifiera dina smycken med en unik gravyr eller behöver du värdera dina smycken för försäkringsändamål eller försäljning? Vi kan hjälpa dig med det! Våra kunniga guldsmeder kan hjälpa dig att hitta den perfekta gravyren och utföra den på dina smycken, eller utföra en professionell värdering av dina smycken för att hjälpa dig att få rätt pris. Oavsett om det handlar om att göra dina smycken mer personliga eller att hjälpa dig att få rätt värde på dina smycken, kan du lita på oss för att leverera högkvalitativt arbete och professionell service.

Urmakeri

Service:

Vi erbjuder professionell klockservice för att hålla dina klockor i toppskick. Vårt team av kunniga urmakare har många års erfarenhet av att utföra allt från rutinmässiga service och rengöringar till mer omfattande reparationer och nytillverkning av delar. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativ klockservice till konkurrenskraftiga priser och med snabb och pålitlig service. Oavsett om du behöver byta batteri, justera tiden eller utföra en mer omfattande reparation, kan du lita på oss för att ta hand om dina klockor på bästa möjliga sätt.

 

Batteribyte

Behöver du byta batteri på din klocka eller behöver du ett nytt armband eller länkar? Vi erbjuder en mängd olika klocktjänster, inklusive batteribyte och montering av nya armband eller länkar. Vårt kunniga team av urmakare kan hjälpa dig att hitta rätt reservdelar och utföra snabba och smidiga reparationer.Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra klocktjänster och hur vi kan hjälpa dig att ta hand om din klocka.

Sälja guld och silver

Välkommen att sälja ditt guld och silver till oss. Vi köper guld och silver i alla dess former och karathalter. Smycken, mynt, bestick, guldtackor, tandguld med mera. Vi analyserar och väger ditt guld på plats för att sedan överföra dina pengar till bankkonto. Glöm inte att ta med giltig legitimation samt kontonummer. Pengarna överförs samma dag som affären görs. Vill ni omarbeta ert guld till nya smycken eller använda som betalning för guldsmedsarbeten eller nya smycken? I detta fall erbjuder vi 25 % mer betalt för det guldet ni använder som betalning. Guldpriset baseras på aktuellt världsmarknadspris och uppdateras kontinuerligt.

Välkommen att kontakta oss för aktuellt dagspris

Kontakta oss