Om oss


Sedan september 2006 har vi funnits i samma lokaler på Kristinavägen 24A i Lindesberg. Vi jobbar med kvalitet, ett fullständigt sortiment och hög servicegrad. Personlig service är vårt ledord och målet är att omsorg och engagemang ska genomsyra hela företaget.

Vi tror att vi, genom personlig service, engagemang och intresse, kan förenkla och förgylla vardagen för våra kunder. Vi erbjuder möjligheten att utforma sin garderob och personliga stil genom att tillhandahålla omsorgsfullt utvalda kvalitetsvarumärken.

Ararat är det lilla företaget med det stora hjärtat som vill att du ska vara nöjd när du lämnar vår butik, därför är personlig service av en välutbildad personal en självklarhet. Vi är stolta över den bredd vi har nått på våra samlade kunskaper samt vår förmåga att ständigt vara nytänkande utan att förlora i kvalitet och tradition.

Araratbutik.com – Din modebutik på nätet. 

På senare år har sortimentet och varumärkesbredden kontinuerligt breddats. Vi bestämde oss för att starta en webbshop så att fler modeintresserade personer kan ta del av vårt sortiment. På vår hemsida hittar ni ett brett sortiment av välkända varumärken, men vi letar ständigt efter nya varor av hög kvalité för att kunna erbjuda det senaste och bästa inom modebranschen.

Araratbutik.com har sortimentet som gör att du kan hitta smycken, klockor och accessoarer för alla tillfällen och åldrar. För oss är det viktigt att du som besökare hittar rätt. Därför har vi satsat på att du som kund alltid skall enkelt kunna navigera på vår hemsida, hitta det du söker och få bra villkor och den bästa tänkbara kundtjänsten. Vi har utbudet som gör att du kan välja och vraka för att hitta din egen stil eller något som passar just din plånbok. Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi snabba leveranser, ångerrätt, byten samt full returrätt inom 14 dagar om du inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse. Då det kommer till transport och betalning arbetar vi endast med starka och pålitliga samarbetspartners såsom Klarna AB, Swish, Posten och DHL. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive varumärke. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga artiklar i vårt sortiment är äkta. Önskar du veta mer, få hjälp med att lägga en order eller bara ställa en fråga? Kontakta oss via vår kundtjänst , Facebook , info@araratbutik.com.
Araratbutik.com utbud utgörs av en omsorgsfullt utvald blandning av såväl välkända och klassiska som moderna varumärken, där hög kvalité är den avgörande faktorn.

Vi har funnits länge och kommer att finnas många år till, så ni skall känna er trygga när ni handlar hos oss, vi står för våra produkter och kan stå för de garantier som vi lämnar.…och ni är alltid mycket välkomna till butiken i Lindesberg

Välkommen in till oss – vi lovar att du inte blir besviken!

Personalen på Araratbutik.com

Företagsuppgifter samt kontaktinformation
ARMexi AB
Box 62
711 22 Lindesberg
SVERIGE
org. nr 556755-3796
Telefon kundtjänst 0581-452882

Har du fler frågor?

skicka en förfrågan