Varför ska du köpa Adax?

Eftersom Adax är nummer ett skandinaviskt varumärke inom väskor. Adax har en passion för att designa väskor som kombinerar kvalitet, estetik och innovation.

Dessa värden är inte bara viktigt inom design. Adax arbetar mycket hårt för att hålla en hög kvalitet inom service, försäljning och marknadsföring.

Kontrollerad tillväxt och hänsyn till miljön och de personer som deltar i produktionen är grundläggande element i företagets affärsstrategi.

Din Adax väska är din bästa vän på en måndag morgon.

Adax väskor och accessoarer är inte bara vacker. En väska måste vara din bästa vän. Funktionaliteten är mycket viktigt. Vi arbetar mycket hårt för att utforma insidan av väskan. Arrangera en väska på rätt sätt, kommer att göra det lättare för kunden att använda den. Längden av remmen måste passa den skandinaviska väder. Kvinnor som bär en stor vinterjacka måste kunna bära väskan över axeln; Om bandet är för kort, misslyckades vi.

Ansvar & Läder

Adax har arbetat med indiska tillverkare av läder bra under de senaste 19 åren. Samarbetet och relationen med våra indiska partner är mycket viktigt för oss. Vi har utvecklat och förbättrat kunnande att producera bättre handväskor.

Adax sysselsätter aldrig barnarbete. Adax stöder producenterna i initiativ som försäkra de anställda, skolgång för barn vars föräldrar arbetar i fabrikerna och att skapa utrymme för att utöva religion

Adax köper läder över hela världen. Särskilt i Italien, Indien och Nordamerika. Adax väskor är gjorda av antingen kalvskinn eller får från Nya Zeeland. Adax endast arbetar med läder, som är överblivet material från möts produktion. Det är mycket viktigt att lädret är god kvalitet. Läder är en naturprodukt. Det är mycket viktigt att ta väl hand om kon som läder berättar alltid historien om hur kon levde. Alla märken och repor syns när vi arbetar med läder. 

En väska – 200 delar

En Adax väska består av ca 200 delar. Detta antal kommer att variera beroende på utformning. Alla nitar och spännen är specialgjorda med Adax logotyp eller Adax fågel. Tråden måste matcha färgen på lädret perfekt. Varje enskild del är viktig vid framställning av en Adax väska. När väskor är klar, är varenda väska kvalitet kontrolleras två gånger.