PLÅNBÖCKER I LÄDER

Denna kollektion är resultatet av utsökt yrkesskicklighet och förfinat hantverk med förbehåll för högsta tillverkningsstandard. I kollektionen med plånböcker i läder har vi valt att använda fyra premium lädersorter: Dutch Martin, Nile, Original, Vintage, Amazon och Crisple.

Dutch Martin läder
Martin Antheunisse har utvecklat en ny typ av läder för Secrid: Dutch Martin. Läder med ett karakteristiskt utseende och känsla, utvecklat och producerat exklusivt i Nederländerna. Beläggningen är transparent och naturlig på grund av användningen av vax, olja och fett. Det hårda karnaubavaxet gör lädret reptåligt och vattenavvisande. Detta ger en djup, naturlig glans som bara förbättras genom användning.

Nile läder
Denna typ av läder har utvecklats i Nederländerna. Krokodiltrycket är slitstarkt och handkolorerat. En speciell svampteknik ger kolädret en djup, rik färg. Den har en högblank finish.

Original läder
Original läder är ett fullnarvat anilinläder som tillverkats av europeiska kohudar. Detta läder har en naturlig look och känsla, en transparent finish skyddar lädret från smutsfläckar, fett och vatten.

Vintage läder
Vintage läder är ett fullnarvat anilinläder som tillverkats av europeiska kohudar. Vaxet i lädret har en uppdragningseffekt. Denna typ av läder blir mera personligt att använda, eventuella repor kan jämnas ut.

Amazon läder
Amazon läder är ett fullnarvat anilinläder som tillverkats av europeiska kohudar. Lädret ger ett Amazon intryck, som resulterar i två färger. Detta läder har en glatt finish och är reptåligt.

Crisple läder
Crisple läder är ett fullnarvat anilinläder som tillverkats av europeiska kohudar. som är både fläck- och reptåligt. Denna typ av läder är polerat, djupt färgat och ger ett fint intryck.