dahlin

Lead. Don´t follow.

Småländska skor för modiga ledare. Bakom skomärket DAHLIN står ett svenskt företag, nämligen småländska Heab/Hestra. Skorna från DAHLIN karaktäriseras av en osviklig känsla för form och design. De gör riktigt snygga skor för den orädde och kräsne mannen som ställer lika höga krav på sina skodon som på sin arbetsinsats, personal eller livskvalitet. DAHLINs skor förstärker din personlighet och får dina unika sidor att synas i mängden. Modellerna är ofta klassiska med med detaljer och färgval som gör att de står ut. Ett par skor från DAHLIN sätter dig både dig och dem i fokus. Och det är viktigt att ta initiativet i dagens samhälle. Eller som DAHLIN själva säger: Lead. Don’t follow.

köp här

KAVAT

Kavat är ett familjeägt företag med ett rikt arv. Det finns mycket kunskap om skor och läder hos oss och produkterna är resultatet av en stor passion och kärlek till hantverket. Ordet Kavat betyder morsk och modig, egenskaper som genomsyrar vårt varumärke. Våra materialval och tillverkningsmetoder sätter ribban för den växande gruppen konsumenter som sätter stort värde i spårbarhet och kvalité. Vi vågar utmana slit- och slängmentaliteten och satsar hårt på hållbara skor. Kavat står för skandinavisk design när det är som bäst med fokus på kvalité och funktion in i minsta detalj. De var det första märket i världen för att göra skor certifierade med EU Ecolabel, med skor i ett kromfritt, vattenavvisande läder med utmärkt andningsförmåga. Med vackra, slitstarka, bekväma och miljövänliga skor fortsätter Kavat att vara ett favorit år efter år.

köp här
Tommy Hilfiger MARTINA 5A Boots

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger skor och kläder designas under rubriken ”Classic, American, Cool”: en amerikansk stil som är klassisk men som alltid ligger i linje med rådande trender. Tommy Hilfiger representerar en avslappnat välklädd stil med rötter i den amerikanska östkusten. Filosofin är att addera tidsenliga moderna element till den klassiska amerikanska collegestilen. Resultatet är skor och kläder som alltid känns rätt. Tommy Hilfiger skor görs av förstklassiga material. Sömmar och detaljer bevisar att det är ett premiummärke.

köp här

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger är ett märke som de flesta känner till och förknippar med amerikansk design på högsta nivå. Märkets mål har varit sen början att marknadsföra sig som mer än bara ett modemärke genom att lansera en mängd olika kollektioner. Däribland 25 kategorier för män, kvinnor och barn. Deras främsta kundkrets är modekänsliga män och kvinnor mellan 25 och 40 som älskar att ligga i framkant när det gäller stil och design. Tommy Hilfiger tillverkar skor av högsta kvalitet och i klassisk amerikansk stil med en fräsch, modern, twist som inspirerats av Hilfigers kärlek till popkulturen. Kollektionerna genomsyras av influenser från mode, konst, musik och sportvärlden.

TOMMY HILFIGER Fashion Sneaker
KÖP här